Yasaklı siteye giriş yap:



Yasaklı Sitelere Programsız Nasıl Girilir? (Resimli Anlatım)

Okullarda, iş yerlerinde, kısacası internetin filtreler ile sınırlandırıldığı yüzlerce alanda ktunnel gibi siteler engellenmiş, hotspot shield gibi programlar bloke edilmiş olabilir. Peki bu gibi bir durum ile karşılaştığımızda ne yapabiliriz? İnternette filtresiz gezebilmemiz mümkün mü?

DNS ayarlarını değiştirmenin yanında, hızlı ve kolay olarak yasaklı sitelere giriş, "beatfiltering" hizmetleri sağlayan, ülkemizde popülerlik kazanamamış web sitelerini kullanarak yapılabilir. Arama çubuğunu, bu siteler arasında popüler ve güvenilen olanlardan tercih ettiğimiz servisine erişmek için kullanabilirsiniz.

Ktunnel ile tamamen aynı işleve sahip siteler, dilediğiniz internet sitesine kendi sunucuları üzerinden bağlanmanızı sağlar. Kullanıcı, yasaklı sitelere giriş için kullandığı siteyi ziyaret etmiş olur, bu nedenle engelli olmayan bu site, gezintisi sırasında filtrelemeye takılmasına imkan tanımaz. Peki yasaklı sitelere programsız nasıl girilir?

Ktunnel ile Giriş
Kolay ve hızlı ktunnel' e erişmek için, öncelikle web sayfamızdaki arama çubuğunu kullanın. Bu arama çubuğu, aynı tarayıcınızın adres çubuğu gibidir. Yani www.google.com yazarsanız, Google ana sayfasına gitmiş olursunuz. Bu çubuğun farkı ise, internete proxy servisi aracılığı ile bağlanıyorsunuz denebilir.


 "Tıkla ve Giriş Yap" butonuna tıkladığınız anda, dilediğiniz web sitesine kolayca yönlendirilmiş oluyoruz. Bu durumda dikkat edilmesi gereken husus, bağlantının normalden daha yavaş olmasının kaçınılmaz olmasıdır.


Tarayıcınızda url, doğal olarak bağlandığınız proxy servisi ile başlar. Örneğin "ninjacloak.com/..." Bunun sebebi, doğal olarak bağlantıyı direkt değil, dolaylı olarak yapmanızdır. 

Proxy servislerini kullanırken, kişisel verilerinizi korumaya özen gösteriniz. İnternette karşılaşacağınız proxy servislerinin ne kadar fazla olduğu göz önüne alındığında, güvenliğinizi tehlikeye atmamanızı şiddetle tavsiye ederiz.