Yasaklı siteye giriş yap:



Okullarda Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir?

Günümüzde FATİH projesi kapsamında multimedya erişimi sağlayan devlet okulları, sıkı internet filtrelerine tabi tutulmaktadır. Bu nedenle facebook, youtube, kraloyun gibi popüler internet siteleri kullanılamamakta, bunun yanında binlerce google sonucuna erişim sağlanamamaktadır. Bazı okullarda, ülkemizde son derece popüler olan ktunnel ve vtunnel gibi internet siteleri dahi engellidir.


MEB Yasakli Sitelere GirisPeki okullarda yasaklı sitelere nasıl girilir? Web sitemiz, kullanıcılarının yasaklı sitelere kolaylıkla girebilmesini sağlayacak onlarca yöntemi, detaylı ve anlaşılır olarak anlatmaya özen gösterir. Öncelikle belirtmek istediğimiz nokta, web sitemizde bulunan yöntemleri kullanmak için hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymamanızdır. 

Okulunuzda internet erişimi sağladığınız bilgisayara herhangi bir program yüklemeniz yada DNS ayarları ile oynamanız yasak yada çoktan engellenmiş olabilir. Bu nedenle her gün binlerce kullanıcının tercih ettiği DNS servisleri yada VPN'ler işinize yaramayacaktır. Bu yöntemlerin dışında ktunnel gibi bir web sitesi engelli bile olsa, benzer bir göreve sahip ancak ülkemizde tanınmayan onlarca internet sitesi, yasaklı sitelere girişte işinize yarayacaktır.

Web sitemizin üst kısmında bulunan arama çubuğunu kullanabilir, bunun yanında Google' da btunnel, ninjacloak gibi terimleri arayacak bu işlevdeki onlarca siteden faydalanabilirsiniz. Bu internet sitelerini kullanırken, kişisel bilgilerinizi, kredi kartı numaralarınızı ve sahip olduğunuz hesapların parolalarını kullanmamaya özen gösterin.