Yasaklı siteye giriş yap:



HideMyAss ile Filtresiz Giris

Hide My Ass! İsminden de anlaşıldığı gibi Hidemyass' in görevi, internette dolaşırken sizlere yardımcı olmak. Peki proxy siteleri kullanıcılarına nasıl yardımcı oluyor? Binlerce insan bu siteleri neden tercih ediyor? 

Havaalanları ve otellerde ortak kullanıma açık internet ağları korsanlık faaliyetleri için son derece uygundur. Hidemyass, sizleri takip edilmekten ve casusluk gibi büyük tehlikelerden koruyor.

Yasakli Sitelere GirisBazı internet sayfaları güvenli HTTP kullanır. Bu altyapı, tarayıcılarda url'nin sol tarafında ufak bir anahtar işareti olarak görülebilir. Özellikle bankalara ait web adreslerinde yaygın olarak kullanılan bu sistem son derece güvenlidir. Ancak ne yazık ki ziyaret ettiğiniz her site size güvenli HTTP sunmaz. Hidemyass, sunduğu otomatik SSL sistemi ile bu yöntemi her internet sitesine uyarlar. Bunun yanında anonim olarak arama yapmanızı ve IP adresinizi gizlemenizi sağlar. Bu da "online fingerprint" yani çevrimiçi parmak izinizi gezintiniz boyunca etrafa bulaştırmanızı engeller.

Hidemyass'in alanında iddialı olmasını sağlayan birçok sebep var. Bunların başında tabii ki hiçbir program gerektirmemesi var. Tek bir tıkla yasaklı sitelere giriş imkanı tanıyor. Popüler video paylaşım sitelerinde de sorunsuzca çalışan sistem, kullanıcılarına Pro sürüme geçmemeleri halinde de saçma ve sinir bozucu reklamlar çıkartmamayı vaat ediyor. Eğer özel bir VPN servisine premium üye olmak konusunda niyetliyseniz sizlere tavsiyemiz "hız" konusunda da son derece başarılı olan Hide My Ass! sunucularını kullanmanız.

Adım 1
Hidemyass.com'a giriş yapın. Web Proxy sekmesinden dilediğiniz web sitesi adresini girin. İsterseniz SSL korumasını aktifleştirin.

Yasakli Sitelere Giris

Adım 2
Hepsi bu kadar. İnternette Hidemyass sunucuları ile internette gezebilirsiniz.

Yasakli Sitelere Giris