Yasaklı siteye giriş yap:



Hotspot Shield İndir

Türkiye, 2014 yerel seçim sürecini yaşarken, "kazanan" aslında seçimden çok önce belli olmuştu. Hotspot Shield. Twitter'ın ardından Youtube'un kapanması, sosyal medya başta olmak üzere tüm medya organlarında "Yasaklı Sitelere Giriş" çılgınlığı yarattı. 

DNS değiştirmenin yada ktunnel'in yanında bilgisayarınıza ve akıllı telefonunuza indirebileceğiniz bir programın olması, kullanıcıların sosyal medya devlerine ulaşabilmeleri için idealdi. Sonuçta ktunnel, Youtube gibi bir sitenin yükünü kaldıracak kadar hızlı değildi. DNS ayarları ile uğraşmak zaten çoğu kullanıcının korkulu rüyası idi. Hepsinin yanında meşhur Google DNS de devre dışı kalınca, geriye bir seçenek kaldı; Hotspot Shield.

Hotspot Shield İndirVPN programları ile yasaklı sitelere girişte kullandığınız programın güvenilirliği ve ne kadar hızlı olduğu son derece önemlidir. Bu hususlarda Hotspot Shield, rakiplerini geride bırakarak hem App Store, Android Market gibi mobil ortamlarda, hem de PC ortamında son derece popüler. Kullanıcılar programı hem ücretsiz olarak, hem de "premium" olarak kullanabiliyor. Premium versiyonun avantajları ise hız ve tabii ki reklamsız bir internet deneyimi.

Hotspot Shield, aynı ktunnel gibi IP adresinizi gizliyor. Bu durum da doğal olarak anonim olarak internette dolaşmanızı sağlıyor, aynı zamanda güvenli HTTPS ile verilerinizi şifreliyor. Hotspot Shield internet  korsanlarını bilgisayarınızdan uzaklaştırıyor.

Android Markette, App Store'da ve Mac, Windows Sürümleri için resmi internet sitesinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. www.hotspotshield.com adresini kullanınız. Bankacılık gibi yüksek güvenlik gerektiren işlemlerinizi uygulanan güvenlik önemlerine karşın VPN programları yanında proxy sitlerinden yapmamanızı öneririz. Bu tip durumlarda ilgili programları ve yöntemleri devre dışı bırakıp yerel DNS adresiniz üzeriden (Otel,  hava alanı gibi ortak wifi kullanım araçları hariç) bağlantı kurmanızı öneririz.

Hotspot ShieldHotspot Shield Kullanımı

Hotspot Shield, internet filtrelerine karşı kullanabileceğiniz otomatik bir yazılımdır. Youtube, Twitter gibi sitelere giriş yapabilir, bunun yanında anonim olarak internette dolaşabilirsiniz. Özellikle internette gezinme konusunda deneyim sahibi olmayan "acemi" kullanıcıların kullanmasını tavsiye ederiz.