Yasaklı siteye giriş yap:



Iphone DNS Ayarı Değiştir - Yasaklı Sitelere Gir (Resimli Anlatım)

iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlar, diğer mobil alternatifler ve PC' ler gibi DNS ayarı değiştirme özelliğine sahiptir. Birkaç ufak adımda Wifi üzerinden bağlandığınız ağa uygulanan filtrelerden kurtulabilirsiniz.

Çok basit ve yasal olan bu yönteme "beatfiltering" denir. Cihazınıza ek bir yazılım, yada hile eklemeniz gerekmez. Ancak bu yöntemin 3G bağlantılar için geçerli olmadığını belirtmek isteriz. İnternete sabit ağ üzerinden bağlanmıyorsanız VPN yazılımlarını tercih edin. 

Öncelikle Iphone' unuzun "Ayarlar" uygulamasına tıklayın. "Wifi" bölümünü seçin, kapalıysa açın ve dilediğiniz ağa bağlanın.


Seçtiğiniz ağın yanındaki "i" yuvarlağına tıklayın.


Karşımıza çıkan sayfada "Yöneltici" ve "DNS" bölümlerini değiştirmemiz gerekiyor. "Yöneltici" için 8.8.8.8 ; DNS için 8.8.4.4 kombinasyonlarını kullanın.


"Wifi" bölümüne geri dönün. İşleminiz tamamlanmış demektir.

DNS ve Yöneltici Hakkında
Cihazınızdaki DNS ve Yönetici bölümleri, internetten bulabileceğiniz herhangi bir proxy servisi IP 'si ile doldurabilirsiniz. Bu durumda dikkat etmeniz gereken husus, kullanacağınız servisin hızı ve güvenilirliğidir. Bazı güvenilir servisler, yoğunluğun fazla olduğu durumlarda beklentinizin çok altında sonuç verebilir. Google DNS (8.8.8.8 ; 8.8.4.4) haricindeki servisleri öğrenmek için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Lütfen internette karşılaştığınız her DNS ile kişisel verilerinizi tehlikeye sokacak davranışlarda bulunmayın. Bankacılık işlemleri, online alışverişler, bu kategoriye giren ve yüksek tehlike arz eden durumlardır.